Läger i Skräddarbacken

I helgen var det full fart i klubbstugan och i skogarna runt om. Det var nästan 50 barn i åldrarna 7-13 år som startade igång vårsäsongen med läger på hemmaplan.

Läger

Lördagen inleddes med orienteringsträning och efter lunchen var det dags för orienteringsteori i klubbstugan. För de yngre grupperna avslutades sedan dagen med fika medans den äldsta gruppen fortsatte till gymnastikhallen där det sprangs hinderbana och spelades doppboll. Tacomiddag tillagades tillsammans. Några timmars sömn blev det också innan det var dags för frukost och packning. Återigen fylldes klubbstugan och det var dags för söndagens orienteringsträning som avslutades med lunch.

Läger

Stort tack till alla som hjälpte till under helgen!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av