Blodomloppet måndag 26:e maj

peo —  2014-05-15

Måndag 26:e maj arrangerar Stora Tuna OK tillsammans med Kvarnsveden friidrott Blodomloppet. Det är nu ca 10 000 anmälda, vilket ställer höga krav på arrangemanget. Blodomloppet är klubbens absolut största inkomstkälla och arrangemanget måste fungera bra för att vi ska behålla det stora deltagarantalet.Alla i klubben behöver hjälpa till med arrangemanget. Har ni inte fått någon uppgift än hör av er till Mats Mårtensson! Söndag 25/5 från kl. 15:00 ska arenan byggas upp vid Sportfältet/Maserhallen. Ju fler som hjälper till desto snabbare går detta. Kom och hjälp till med detta.

peo

Posts

One response to Blodomloppet måndag 26:e maj

  1. Missa inte att Liljan för efterfest efter Blodomloppet!

    http://liljan.se/kalender/blodomloppet-efterfest/