Tuna kör 3+3 lag på 10mila

Vi har anmält tre damlag, och tre herrlag till årets tiomila i Eksjö 3-4 maj! Vi har även ungdomslag. Stora Tuna är en klubb som säkrar upp att alla intresserade kan få möjligheter att springa dessa fantastiska tävlingar. Vi kommer åka gemensam stor buss ner fredag 2 maj, även om vissa måste åka tidigare och på annat sätt. Det blir olika sorters boenden, men mer om det kan ni läsa i ett mail från PeO Svensk eller fråga honom.

UK har börjat skissa på lagen, men det behövs några till löpare för att fylla lagen helt samt ha tillräckligt många reserver. Kontakta Staffan Eriksson, Ingrid Alexandersson eller Sven Lundbäck om ni är intresserade men än inte anmält detta intresse. Naturligtvis kan man använda intresseanmäla på medlemssidorna också. Nu är det dags slipa formen/börja träna inför årets insats i smålandsskogarna.

IMG 4111 3

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av