Nya styrelsen vald

Årsmötet igår 19 mars gav styrelsen ansvarsfrihet för 2013, och en ny styrelse valdes. I stort sätt är den oförändrad, men det finns en vakans som ungdomsansvarig ledamot. Vad som gjordes 2013 och det ekonomiska utfallet redovisades.

Det var mycket diskussion kring hur vi gör klubben mer inkluderande och så att medlemmarna känner att de ”får tillbaka” någonting av klubben. En åtgärd i den riktningen var ett beslut om förändrade avgifter för aktivitetskorten som kommer förenkla och göra det billigare både för de som bara vill testa på några enstaka tävlingar och de som springer många tävlingar. Styrelsen kommer tillbaka med justerade förslag för 2014 inom kort. Vidare kommer styrelsen att stötta denna typ av arbete som utförs i olika kommittéer och grupper. Alla små och stora initiativ är mycket välkomna!

Efter dessa diskussioner spikades budget med ökade kostnader för ovan nämnda åtgärd samt högre kostnader på grund av ökade anmälningsavgifter och vi fick även en kort statusrapport från arbetet med utbyggnad av klubbstugan och förberedelserna för 10-mila 2016.

Nästa onsdag 26 mars kl 18 är alla medlemmar välkomna att fortsätta diskutera vår verksamhet och hur vi som förening kan och vill utvecklas tillsammans med Linnea Gustafsson från SISU idrottsutbildarna.

 

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av