Årets första läger

Klubbens största skidfantaster är just nu i Harsa utanför Järvsö Billig Abendkleider Online Verkauf och nöter mil i skidspåret. Efter de senaste veckornas värme fanns risk för att det skulle bli ett rent barmarksläger, men snöfall under torsdag och fredag har gett fina förhållanden med riktigt bra skidspår och vinterlandskap på myrarna. Däremot märks den snöfattiga julen i åkarnas armar.Brautkleider Billig und Festliche kleider online Bara Uffe (som snurrat hundratals varv på 300m-slingan i Bergebo) orkar med dubbla skidpass medan de andra håller sig till löparskorna på eftermiddagspassen. Som vanligt på skidläger spenderas all tid mellan passen i bastun, soffan eller sängen.

Stora bilden: Hela laget. Fr v: Elias, Emil, Joakim, Gustav, William och Uffe. Mattias hade redan kört ifrån oss.

 

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av