IMG 1545

Planering inför 2014

På söndagen hade juniorer och seniorer planeringsdag inför 2014 i klubbstugan i Skräddarbacken. Ett tiotal löpare började med träning på förmiddagen och efter lunch i klubbstugan anslöt ytterligare ett tiotal för att diskutera nästa år. Först utvärderades årets resultat och det kunde konstateras att de flesta mål för 2013 uppfyllts. Året har varit riktigt bra och vissa förväntningar har till och med överträffats. Till exempel var Stora Tuna bästa klubb på SM och tog segern i två av fyra klasser på SM-stafetten.

Efter det planerades tävlingar och träningar inför 2014 och som

vanligt blir det många tävlingar och mycket resande. Vårens höjdpunkter blir bland annat ett läger för hela klubben i Finspång under påsk med både Stigtomtakavlen, Silva League och Kolmårdskavlen, och såklart 10-mila i Eksjö i början av maj. Under vintern kommer det bli flera läger och det börjar redan i januari med ett skidläger i Harsa. Många var intresserade av ett utlandsläger i slutet av vintern och Portugal såg ut att vara det bästa alternativet. Mer information om alla läger och resor kommer senare. Träningarna under vintern fortsätter ungefär lika som tidigare år.

Vi ser fram emot 2014 och kan konstatera att vi har alla förutsättningar för ännu en riktigt bra säsong nästa år.

 

Joakim

Posts

One response to Planering inför 2014

  1. Bra rapporterat. Det verkar bli tävlingar även nästa år – då gäller det att fortsätta träna!