Naturpasset

Nu finns Naturpasset för 2013 ute till försäljning. Passet innehåller tre kartor; ett skogspass, ett cykelpass och ett fotopass. Försäljningsställen är Apotek Hjärtat, Apoteket Kronan Kupolen, Team Sportia, Intersport, SSAB, Trafikverket och Borlänge Energi. Priset är 150 kronor. Kontrollerna finns ute nu och fram till 30 september

Naturpasset är en aktivitet där hela familjen kan delta, då områdena är stadsnära belägna och svårigheten på kontrollerna varierar, och det är tänkt att såväl nybörjare som vana orienterare skall kunna utnyttja övningarna. Att ströva utan stress innebär att upptäcka naturen i den takt som man upptäcker kontrollerna men för aktiva orienterare fungerar materialet också som fullgoda träningspass. Naturpasset är även en perfekt friskvårdsaktivitet på företag.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av