Dags att betala medlemsavgift för 2013

Nu är det dags att betala medlemsavgift och köpa aktivitetskort för 2013. Medlemsportalen är uppdaterad med nya avgifter, så logga in där och betala din medlemsavgift redan idag!

http://medlem.storatuna.nu/tunabetala

Nya avgifter 2013
Inför 2013 har en översyn av medlemsavgifter och avgifter för aktivitetskort gjorts som godkändes av årsmötet. Nedan beskrivs de största förändringarna.

* Höjd medlemsavgift
Medlemsavgiften i Stora Tuna har varit oförändrat väldigt länge (150kr för vuxen, 50kr för ungdom och 200kr för familj). I samband med att vi tar bort Bas-kortet iår (läs nästa punkt) så görs även en mindre förändring av medlemsavgiften till Vuxen – 200kr, Ungdom – 100kr, Familj – 400kr

* Inget baskort
Baskortet som funnits tidigare för de som vill betala sina tävlingar själv tas bort på grund av att det inte varit självklart när man skall ha detta och inte. Från 2013 räcker det att vara medlem för att få tävla för Stora Tuna

* Billigare för motionärer
För att stimulera tävlande, det är ju ändå därför vi är med i Stora Tuna :-) så har vi sänkt priserna generellt på korten för motionärer. aktiv vuxen samt kepskorten har blivit billigare och aktiv vuxen tillåter numer 7 tävlingar per år innan 75% självfinansiering börjar.

Har du frågor om de nya avgifterna, kontakta ordförande Mari-Louise Lundgren
Har du frågor om betalning av medlemsavgift, kontakta Peter Löfås

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av