Stora Tunas damer imponerade

Oj, vilken härlig seger som Stora Tunas damer tog i årets SM-stafett. Lena Gillgren gjorde en bra samt stabil förstasträcka och växlade i tätdraget. Emma Claesson visade klassen och växlade som tvåa, 57 sekunder efter då ledande Göteborg-Majorna.
På den sista sträckan kom Tove Alexandersson ikapp Lina Strand, Göteborg-Majorna och hade sedan mot slutet av banan en tät kamp mot Annika Billstam, OK Linné. När det till slut skulle avgöras efter förvarningen hade Annika Billstam ingen chans när Tove höjde tempot. Ett imponerande lopp av Tove, som på lördagen också vann ett individuellt SM-guld i D 20-klassen.

Tårtkalas med Tunas-guldtjejer
Vilken härlig insats när Lena, Emma och Tove vann SM-guld i stafett. Det firar vi med ett rejält tårtkalas.
Alla medlemmar är välkommen till klubbstugan i Skäddarbacken på tisdag 25/9. För de som vill börjar träningen klockan 18.
Därefter dusch och mat. Tårtkalaset börjar klockan 19.30.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av