Vildmarksloppet 2012 är avgjort

Den svenska blågula nationaldagen firades av hela 40 st mest gulsvarta med att springa det legendariska Vildmarksloppet vid Valsans norra sida. Redan vid den gemensamma starten delades löparna upp i olika grupper men dom flesta hittade gruvhålet direkt. Banan gick nu genom

http://generaldrugstore.com/

Gagnefs kommun och vidare in i Leksands kommun. På väg till 2:an fick flera problem med avstånd, olika sjöar och berg. Malin R (frivilligt vägval) och Rikard C (fetbom) var bägge utanför kartan. Susanna M vart lost men fann räddningen i Lasse Sj. Målpersonalen vart lite fundersamma när löparna dröjde och bybon DGOIF-Agge berättade om att 2 vargar vart synliga i området.
Först till målet kom i varje fall två oätliga säterbor. En rödgrön Bengt H och en gulsvart Patrik A. På c-banan var en otränad UK-Staffan först. B-banans 12km var alltid vältränade Tomas H snabbast men strax före tunagubbsen. Långa banan (blir bara kortare o kortare) fortsatte upp i Vargberget och Kolarboberget 381möh i Falu kommun. Pelle E tuggar på och vinner lätt medans Rikard C tuggar i sig hela vätskepersonalens matsäck.
När alla är i mål skiner solen och grillen tänds och vi njuter på stranden av Valsan och drömmer om både gamla och nya Vildmarkslopp.
Nästa år dååå jä-ar !!!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av