Pavlo & Anastasiia lämnar Tuna

Pavlo Ushkvarok och Anastasiia Danylova har sedan 2005 sprungit för Stora Tuna, men nu byter de klubb. De kommer från och med 2012 att springa för Södertälje-Nykvarn Orientering (SNO). Pavlo vill ta ytterligare ett steg i sin karriär och tror sig hittat de förutsättningar som krävs för det hos SNO.
Eftersom Ukraina inte är med i EU så krävs det en anställning för att få arbetsvisum i Sverige. Det vi i Stora Tuna kunde erbjuda var kartritningsjobb på motsvarande halvtid och det var inte vad Pavlo främst önskade, men det var vad vi kunde erbjuda. Sportsligt sett så tappar Stora Tuna två duktiga idrottare, men vi kommer att sakna Er lika mycket som kompisar på träningar och läger. Vi hoppas SNO kommer ta väl hand om Er och vi ser fram emot att träffa Er på tävlingar redan till våren. Lycka till Pavlo & Anastasiia!
Text: Rikard

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av