Intensiv och rolig tunahelg

Det hela inleddes i Hagaskolans aula där ett 80-tal tuningar i olika åldrar hade under fredagskvällen årsavslutning med prisutdelningar för alla starka insatser som gjorts under 2011. Vi minns bland annat Tuna dubbelseger på Oringen i damernas huvudklass, Joakims seger i H20 på samma tävling och HD12 laget som vann U10mila. Efterprisutdelningen var det dags för kaffe och tårta.

Under lördag förmiddag och eftermiddag så hade Dalaoffensiven sin planeringsdag som inleddes med en sprintträning. Ett flertal Tuningar deltog, bl.a. Anna, Peo och Uffe.

Under lördagskvällen hade ett 80-tal gulsvarta ensamrätt till Aqua Nova, det var full fart i vattenrutschkanan och de andra aktiviteterna man kan ägna sig år därinne.

Det hela avslutades med en tunas kickoff under söndagen i Skräddarbacksstugan. Vi startade dagen med träning sedan fick vi en god lunch som Peo lagat. Flera nya tunajuniorer kom till träffen, vi hoppas att dessa unga löpare ser fram emot att ta steget från ungdoms till juniorlöpare! Vi gick igenom 2011-års kavleresultat och utvärderade hur saker och ting fungerat under året. Vi lade en grundstomme för vinterns träningsprogram och planerade de läger vi kommer att åka på samt vilka kavlar vi kommer att springa under 2012. Ni som inte kunde komma kan höra av sig till Anna eller Peo för att ta del av vad som sagts. Noteringar från dagen kommer också att skickas ut.

Text & Bild: Rikard C

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av