Stark fjärdeplats av Tunas damer!

Stora Tuna tog en finfin fjärdeplats i 10milas damkavle på lördagen. I laget sprang Lena, Martina, Anastasiia, Tove och Emma.

Lena öppnade stabilt och växlade som 21, i tätklungan. Martina och Anastasiia fortsatte bra, och tog laget upp på en sjätteplats. Anastasiia hade även 8e bästa sträcktid, endast 18 sekunder från sträckseger.
På fjärde sträckan sprang Tove bra som vanligt och kunde skicka ut Emma som sexa. Även Emma avslutade stabilt och plockade två placeringar.

Bästa ungdomslag på lördagen blev efter flera omkastningar lag 2 med en 58e plats.

Herrarnas förstalag lyckades inte så bra som man hoppats utan halkade mer och mer efter under natten, med vissa undantag. Pavlo var 4a på andrasträckan och Rikard var näst snabbast på sin sjätte sträcka, endast 24 sekunder efter! Oturligt nog stukade Anton foten ordentligt efter en bra inledning på nionde sträckan, och fick bryta.
Andralaget sprang stabilt hela vägen och slutade som 87.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av