Stora Tuna vann 25-manna

Stora Tuna vann årets upplaga av 25-manna.
Efter en imponerande upphämtning av Emma Claesson på den 24:e sträckan kunde Pavlo Ushkvarok avgöra hela tävlingen vid den tredje kontrollen före mål. När tätklungan bommade spikade Pavlo den kontrollen vilket sedan gjorde att Stora Tuna blev vinnare.
Andra ”hjältar” i laget var ungdomarna på fjärde sträckan med Matilda Dammvik, Linnea Malmberg, Nils Alexandersson och Jonas Eriksson.
Detta var tredje gången som Stora Tuna vann denna prestigetävling. De tidigare segrarna kom 1983 och 1991. Ulf Eriksson är den enda tuning som varit med alla gångerna.
I Tunas lag sprang: Anton Sjökvist, Pelle Engstrand, Anna Mårsell, Lena Gillgren, Anastasiia Danylova, Martina Karlsson, Matilda Dammvik, Linnea Malmberg, Nils Alexandersson, Jonas Eriksson, Johan Hamelius, Mattias Mårts, Joakim Svensk, Johan Israelsson, Tomas Löfgren, Niklas Löwegren, Johan Alfredsson, Nils Olsson, Emil Svensk, Peter Löfås, Erik Sundberg, Rikard Claesson, Ulf Eriksson, Emma Claesson, Pavlo Ushkvarok.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av