25-manna närmar sig…

…och dagsaktuellt läge för våra tre lag kommer nedan. Endast ett fåtal ändringar har gjorts utifrån de lag som presenterades förra veckan. Kul att alla håller sig friska :)

OBSERVERA! Nedanstående lag är anmälda med EGEN Sportidentpinne för samtliga löpare. Om något skulle vara fel med ditt nr måste du meddela detta. Om du mot all förmodan måste lämna återbud måste du också se till att pinnen kommer med någon annan till 25-manna.

Frågor angående Sportident-pinnar ställs till Leif Åkerblom, tel. 073-7253541. Bekräfta också separat utskickat mail och meddela att du tagit del av denna viktiga information (det räcker med ett mail per familj).

Övriga frågor till huvudansvarige Anders Hansson eller din UK/lagledare – se tidigare information.

Sportident-PM för Tuna

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av