STUDENT-VM

Nu är vi igång.

Igår kom de första deltagarna till Borlänge. Under den här veckan kommer det någon eller några varje dag.
Söndagen den 18 juli har vi fyllt hela Scandic hotell med WUOC-deltagare. Dessa ska servas med boende på Scandic, mat och träningsmöjligheter samt skjuts till och från träningarna. Det är 31 länder anmälda med ca 320 deltagare

Lör –, Sön- och måndag ackrediterar vi alla deltagare. Ackreditering innebär att aktiva och ledare skrivs in. De aktiva verifieras att de är studenter och alla får en deltagarbricka med foto.

Måndag 19/7 Invigning kl. 16.00 i Folkets Park.
Vi kommer att marschera genom stan med flaggor och landsskyltar. Här behöver 31st av våra ungdomar/juniorer hjälpa till att bära landsskyltar i tåget. I samband med invigningen kommer vi att uppvakta Tove för JVM-guldet på medeldistansen.

Tisdag 20/7 WUOC, Långdistans i Gyllbergen. Målet är du brukar parkera när du åker skidor i Gyllbergen. Här kommer det att bli trångt så alla måste se till att samåka! Vi ska åka i få bilar som möjligt. Efter VM-tävlingen inbjuder till publiktävling så här arrangerar vi 2 tävlingar samma dag.

Onsdag 21/7 WUOC, Sprinttävling i centrala Borlänge med mål vid Gammelgården. Efter vår VM-tävling arrangerar Domnarvet Sprint-DM.

Torsdag 22/7 WUOC, Medeldistans i Gustafs. Vägvisning efter gamla riksvägen mellan Enbacka och Solvarbo. Efter VM-tävlingen arrangerar vi publiktävling.

Fredag 23/7 WUOC, Stafett i Gustafs.
Du som är funktionär, kom ihåg att ta med det du vill/behöver äta under dagen. Vi kommer inte att ha någon funktionärsservering.

Mer info finns på www.wuoc2010.se

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av