Ett stort tack för arbetet under Student-VM

Allas insatser och medverkan har varit nödvändiga. Många medlemmar har lagt ner ett stort arbete före och under student-VM.

Många har tagit en semestervecka för att hjälpa till under VM-veckan. Tack också till alla anhöriga och supporters som ställt upp under veckan. Utan er medverkan har det inte varit möjligt att genomföra tävlingarna på det förträffliga sätt som vi nu gjorde.

Stora Tuna OK har fått idel lovord från alla medverkande, såväl tävlande, ledare och andra officiella representanter. Inte en enda negativ kommentar har vi fått!!

Ett av många bevis på att vi tillsammans har lyckats är kommentaren från Radek Novotny. Han är ledare för Tjeckerna och han har varit med i olika mästerskapssammanhang under10 – 15 år, inte bara på Student-VM utan även som tjeckisk coach på andra mästerskap. Han sa: ”Den här veckan har varit det bästa mästerskapsarrangemang jag har varit på alla kategorier”.

En annan kommentar som vi fått är:
”Alla funktionärer ser så glada ut och verkar ha så roligt”.

Jag har samlat några kommentarer som vi har fått från deltagare och besökare:
• olika terrängtyper varje dag
• bra banor och bra kartor
• en suveränt fin arena i genuin dalamiljö
• glada funktionärer som hela tiden varit vänliga och tillmötesgående
• ”Flyttar ni och bygger den här arenan varje dag? Hur många gånger per år gör ni det?” (Kommentar från Svenska Ishockeyförbundents representant som besökte oss på medeldistansen.)
• ”det är orättvist mot oss kommande arrangörer. Ni har höjt nivån minst två steg jämfört med tidigare student-VM”. (Dustan Vyavel, Teckien som söker student-VM 2014).
• ”Perfect, perfect” var Milan Agustins (WU Director från FISU) svar på våra frågor om allt är OK.

Ekonomiskt har det dessutom ha gått bra. Vi ser så här långt ut att ha uppnått den ekonomiska målsättning vi haft.

När tävlingssäsongen är över planerar vi att bjuda in er alla till en funktionärsfest där vi kan återuppleva den här fantastiska veckan.

Än en gång ett stort tack för er insats och engagemang – utan det hade det här inte varit möjligt!

Christer Löfås
Tävlingskoordinator

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av