Skidläger i Grönklitt

Stora Tuna OKs juniorer och seniorer har just kommit hem från ett fint läger i Grönklitt. Det blev ett bra läger trots att det har varit kallt under uppstarten av 2010. Förutom träningar så hanns det även med en träningstävling på skidor på lördag eftermiddag, där vann Anton Sjökvist herrklassen och Emma Engstrand damklassen (Resultat på länken nedan). På lördagkvällen hade vi ett kortare möte där nya Herr-UK Staffan Eriksson förmedlade sina tankar hur vi på bästa sätt skall förbereda oss för 10mila som är vårens gemensamma huvudmål för både herrar och damer. Nästa helgläger är även det ett skidläger i Snöån 6-7 februari.
Fler bilder kan ses här: http://picasaweb.google.com/rikardclaesson/Gronklitt2010#
(Text: Rikard Claesson)

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av