Markus Lang förstärker Stora Tuna

admin —  2010-01-21

Österrikiske landslagsmannen Markus Lang, 27, kommer från och med i år springa för Stora Tuna.

Markus kommer att studera på Högskolan i Borlänge och han kommer att vara med Dala Sports Academy där Kalle Dalin är tränare.

I och med att Markus kommer bo i Borlänge från mitten av mars så kommer han att vara med på många tävlingar och träningar under 2010. Hans viktigaste tävlingar under året kommer vara student-VM och VM i Trondheim.

Markus kommer bli en tillgång då han har mycket bra löpförmåga och kan således användas på tuffa sträckor på stafetterna. Hans främsta merit är delad seger tillsammans med Martin Johansson på backpriset på fjolårets O-ringen etapp två. Nyligen så sprang han ett 5km gatlopp

i Wien på goda 15.42min.

Markus Langs hemsida

admin

Posts