Välbesökt Skinklopp avgjort

På Luciadagen samlades en stor skara tuningar samt inbjudna från Kvarnsveden och Domnarvet för att deltaga i årets Skinklopp. När starten gick var det 40 träningssugna som sprintade ut i de vintriga – lätt pudrade och hårdfrusna – skogarna.

Först tillbaka på respektive bana var Viktor Svensk, Emma Engstrand och Emil Svensk – därmed premiärsegrare i vårt första Goat Race.

Bäst på att gissa sin tid och därmed bäst i det mer traditionella Skinkloppet var: Viktor Svensk (24 sek), Ulf Eriksson (15 sek) och Niklas Aldin, som prickade exakt tid! Skinkloppssegrarna kunde i vanlig ordning gå hem med en julskinka i träningsväskan.

Efter avslutat lopp bjöds på varm glögg och därefter fika med lussekatter och pepparkakor samt ett uppskattat luciatåg av klubbens yngre förmågor.

Resultaten:

Skinkloppet

Goat Race – med analys

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av