Pelle och Martina klara för Tuna

Pelle Engstrand och Martina Karlsson har bestämt sig för att springa för Tuna fr.o.m. 2010. Många av oss känner redan Pelle och Martina eftersom de redan är med oss och tränar. Pelle och Martina är sambos och båda är 21 år och studerar vid Högskolan Dalarna. Pelle kommer från Rehns BK och Martina från Hakarpspojkarna. Pelle är rankad 24:a i Sverige och var bl.a. 11:a på SM lång i höstas. Han har också en 6:e plats från JVM 2008 i meritlistan. Martina är på uppgång är nu rankad 54:a. Bl.a. höll hon precis undan för Tove på sista sträckan på 25-manna i höstas.
Både Pelle och Martina satsar mycket seriöst på att utvecklas som orienterare och vi i Tuna ska göra allt vi kan för att stötta deras satsningar. Det ser lovande ut inför nästa säsong. Emma och Anna är på gång igen. Juniorerna blir bara bättre och Lena Gillgren flyttar tillbaka till stan.
Vi hälsar Pelle och Martina välkomna till klubben.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av