Teknikträningarna börjar

I april smyger vi igång med teknikträningarna på torsdagar. Den 9:e är det Skärtorsdag och ingen träning och veckan efter rekommenderar vi OK Kåres tävling den 15:e och arrangerar ingen egen teknikträning, men sen kör vi igång (se månadskalendern). Som ifjol finns det en elitbana eller -övning samt en orange bana och en ”vanlig” bana av full svårighetsgrad på varje träning. Premiärträningen den 2/4 besöktes av över 25 löpare och vi hoppas på lika god uppslutning framöver.

Vi i träningskommittén hoppas att det ska finnas något som passar de flesta som behärskar orange svårighet (HD14) och uppåt. En särskild uppmaning/utmaning har vi till dig som tror att dessa träningar inte är för dig: Kom och prova en gång och ge oss sedan tips på hur vi kan förbättra träningarna för att de ska passa fler. Det säger sig självt att de omöjligt kan vara perfekta för alla och vi har även begränsade resurser när det gäller att arrangera, men säkert finns det saker vi kan förbättra.

Vi har planerat att köra denna typ av teknikträningar fram till midsommar, därefter blir det mer traditionella träningsorienteringar med bara vanliga banor under sommaren.

Välkomna hälsar träningskommittén!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av