Time goes on…

Hej Klubbmedlemmar!

Jag vill meddela er alla att jag har bestämt mig för att byta klubb inför nästa säsong. Jag har fått en tjänst vid Uppsala Universitet som löper över 5år, därför känns det som ett naturligt steg för mig att ta steget över och representera OK Linné till nästa säsong.

Det är väldigt svårt beslut för mig att ta, men det känns som rätt val i dagsläget för min framtida satsning. Jag har haft 11 härliga säsonger i de gul-svarta färgerna och jag kommer att vara Tuna evigt tacksam och utan er alla andra skulle jag aldrig ha kommit så långt som jag kommit nu.

Många fina minnen finns det från tiden, men det jag framförallt minns är intervallerna på tisdagarna när jag först kom till klubben och de lyfte verkligen mig och lade grunden för framtiden. Sen är det även alla roliga stafettframgångar då jag framförallt kommer ta med mig Jukola 2005 och SM 2007. Avslutningen på årets säsong blev även den helt fantastisk med 3:e platsen på SM-Lång som höjdpunkten för mig personligen och framgången på 25-manna där verkligen hela klubben medverkade.

Jag hoppas nu på hårda fighter på framtida stafetter nu istället och hoppas att juniorerna antar utmaningen och visar att tuna verkligen är på gång.

Tack för allt!
Henrik Löfås

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av