Vårkänslor?

Trots att Skid-SM just pågår i Falun och Borlänge börjar det kanske spritta i benen hos många orienterare? Orienteringssäsongen närmar sig med stormsteg och efter den milda vintern kommer knappast några tävlingar att bli inställda.

Som en service får Ni här ett tävlingsprogram för våren som en hjälp att få en överblick i tävlingsutbudet.

Tävlingsprogrammet innehåller de tävlingar som arrangeras i Dalarna och närliggande distrikt samt några övriga tävlingar där klubben planerar deltagande.

Om du vill delta i någon tävling som inte finns upptagen i programmet kan du i regel själv hitta allt du behöver (inbjudan, anmälan, PM, start- och resultatlistor) via Klubben Online eller Svenska Orienteringsförbundets hemsida www.orientering.se under rubriken Tävlingar.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av