Jan och Emma tvåor i MK Trophy

I samband med att några av Stora Tunas elitlöpare var på läger i Spanien 10-17 mars så avgjordes även Spaniens två största tävlingar, Martin Kronlund Trophy, 21:a upplagan. Det är en 2-dagars tävling med individuell start båda dagarna. På lördagen var det långdistans och på söndagen medeldistans. Jan Prochazka visade utmärkt form och placerade sig 2:a på lördagen (endast slagen av den nya Rumänska snabblöparen Zinco Ionut) och en knockoutseger med hela 1,5min på medeldistansen. Tyvärr saknades det 30sek för sammanlagd seger. Emma Engstrand blev även hon tvåa sammanlagt via en andraplats på lördagen och en knapp seger på söndagen. Vann damklassen gjorde Ester Gil Brotons som i Sverige tävlar för Ronneby OK.

Övriga tuningar som var med på lägret var Kiril Nikolov, Mattias Mårts och Rikard Claesson.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av