Tävlingsstatistik

För att alla ska ha möjlighet att själva se hur många tävlingar man har deltagit i och därmed hur stor kostnad som man har upparbetat finns nu tävlingsstatistik införd på hemsidan. Uppdateringen av aktuella träningskort är dock något fördröjd så ifall du har betalt träningskort och ej finns med på listan kan det bero på att kansliet ej hunnit lägga in dig (detta tar normalt 2-3 veckor).

Om ni hittar något fel i statistiken (felaktigt registrerade tävlingar, tävlingar som saknas m.m. kontakta Peter Löfås, peter@lofas.se). Om ni hittar något fel angående ert träningskort kontakta kansliet.

På sidan Träna&Tävla i menyn på denna sida finns information om vad som gäller för träningskort. Där hittar du även statistiken som uppdateras kontinuerligt.

=> Snabblänk till Träna&Tävla

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av