I år har vi tre lag på 25-manna!

Intresset i klubben för att delta på årets 25-manna är stort och vi har nu anmält ett tredje lag, vilket är mycket glädjande.

Klicka på länken nedan så visas namnen på dem som anmält intresse. KONTROLLERA ATT DETTA STÄMMER. Om något inte stämmer (ni är inte med eller ni ska inte vara med), meddela då detta snarast till Håkan B (se e-mail adress nedan).

Vi har i år, som vanligt, en buss som går ner på morgonen och hem på kvällen. De som springer sträcka 1-2 åker ner dagen innan. OM NI VILL VARA SÄKRA PÅ PLATS I BUSSEN SKA NI SNARAST ANMÄLA DETTA TILL HÅKAN (oavsett vad ni angett innan), hakan.blomgren@triona.se. Ange om ni åker båda riktningarna eller enbart fram/tillbaka. Anmäl er som sagt snarast, först till kvarn…

Lagen kommer att presenteras i början av vecka v.39 av UK; Alistair L och Tomas L

Nu är det upp till alla att hålla i med träningen och hålla förkylningar och gubbvader i schack i ytterligare några veckor. När ni får tid över så läs mer om tävlingen på http://www.25manna.nu

=> Intresseanmälda 25-manna

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av