Peace and love

Ännu en uppmaning till er som inte bekräftat ert deltagande på Peace & Love. Det är väldigt viktigt att ni bekräftar till ansvariga (finns i mail till alla) om ni kan eller inte så att vi kan fördela bemanningen. Ingen klubbkompis skall behöva stå ensam.

Bifogat i mail till alla finns en uppdaterad fil på bemanningen som läget är nu. Filen innehåller många rader och kolumner så var noga med att ni tittar på hela raden med erat namn.

Efter några återbud och omflyttning av personer så finns det ett antal arbetspass lediga. Bland anat så finns det lediga arbetspass natten torsdag-fredag och fredag-lördag. Så gör som Peter Löfås, Erik Sundberg mfl och boka upp er på extra pass.

Som ni kanske sett i tidningen så är biljetterna till festivalen slutsålda. Detta gör att campingen kommer att bli välbelagd och förhoppningsvis kommer vi att generera bra resultat i försäljningen och stärka klubbens ekonomi.

Hälsar,
Jesper Mårtensson

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av