Chicken Night #4

Torsdagen den 22 mars blir det nystart för Chicken Night i okänd och förhoppningsvis snöfri terräng.

Anmälan: Skall göras senast 21/3 klockan 16.00 (se länk längre ner). Kom ihåg att ange ditt sportidentnummer. Efteranmälda startar sist och riskerar dessutom att bli utan karta.

Samling: Militärförrådet vid Kalkberget klockan 18.30. Sväng av riksväg 70 vid Romme travbana och följ skyltning mot Rommeholen (byn som ligger bakom bullerplanket norr om vägen), fortsätt rakt fram genom byn förbi en öppen ladugård med kossor. Efter ytterligare cirka 400 meter ligger TC på höger sida av vägen.

Start: 150 meter från TC. För att det ska råda rättvisa och någorlunda mörka ljusförhållanden är det individuell start enligt startlista mellan 18.45 och 19.15. Löpare som vill springa banan någon annan tid kan kontakta mig så fixar jag en karta. Kontrollerna sitter ute från söndag eftermiddag.

Bana: 6,7 kilometer, 21 kontroller, 120 meter stigning. För de som vill träna mer finns möjlighet att hjälpa till med intagning av kontroller.

Stämpling: Både touchstämpling och sportident kan förekomma.

Terräng: Ej använd för tävling eller träning sedan tidigt 80-tal. Typisk mälardalsterräng med varierande framkomlighet och detaljrikedom, allt från räserterräng till steniga grönområden förekommer. Blandskog med mestadels gran. Svag till måttlig kupering. Ett antal mer eller mindre tydliga ridstigar genomkorsar området. En del gamla gruvhål och ett litet hygge finns.

Karta: 1:10000, 5 m ekvidistans, nyreviderad 2005-2007 och av Eskilstunaklass.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av