Medlemsundersökning 2007

Inför årsmötet den 21 mars och som en del av Tunas planering av verksamheten genomför Stora Tuna Tuna OK en medlemsundersökning. Undersökningen är en del av Stora Tunas arbete med att utveckla verksamheten och syftar till att ge såväl styrelse som medlemmarna en bild över vad vi tycker fungerar bra och vad som kan utvecklas, attityder till avgifter och ideellt arbete etc.

Undersökningen ställs till alla medlemmar i Stora Tuna OK vilka har registrerat sin e-post adress på http://www.sttunaik.nu/ senast den 15 februari och var medlemmar i föreningen 2006. Registrera din adress genom att klicka på Adressregister i menyn ovan.

Några dagar efter den 15 februari får medlemmar som har registrerat sig ett e-brev från ett företag som heter ZonderaCom AB (http://www.zondera.com) som vi anlitat för att genomföra medlemsundersökningen.

Ta nu tillfället i akt och gör din röst hörd. Påverka Tunas framtida utveckling!

PS. Glöm inte att uppdatera din e-post senast den 15 februari.

=> All information om medlemsundersökningen

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av