Nya bra tider på testrundan

Jacob Nilsson visade takterna och sprang på 17.28 min i debuten!
Andreas Nordfors krossade sin tid från jan 06 med 1.19 och slutade på 18.05 min. Rikard Claesson slog personligt rekord med hela 13 sek i sin obrutna svit med 11:a raka starter på testrundan. Tiden blev endast 6 sek efter Henrik Löfås rekordtid från apr 06, 16.07 min. Niklas Aldin debuterade på 18.39 min. Fransmannen Helion (heter han så?) sprang med karta i handen på 18.36.
Johan Hamelius och Jonas Lundgren sprang helt ok, där var Jonas 2 sek snabbare på 19.04. Johan gjorde sitt första försök så han kommer pressasa den tiden vad det lider. Lena Gillgren persade på nytt, de fem senaste gångerna hon har sprungit har det blivit förbättringar. Britta var endast 8 sek från sitt rekord. Förhållandena var perfekta, det enda man kan säga var att det blåste lite motvind i början.

Tider från många testrundor hittar ni genom att klicka på de två punkterna nedan!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av