25manna-lagen 2006

Lagen till 25-manna är nu uttagna, vilka framgår av bifogad fil. Tyvärr fick alla som anmälde intresse inte plats i något lag men av erfarenhet brukar det bli en del återbud i sista stund, varför reserverna ska vara beredda på att få springa! Eventuella återbud meddelas Håkan Blomgren (hakan.blomgren@triona.se), som vidarebefordrar detta till UK; Jonas Olsson

Löpare i lag 1 springer med egen bricka medan löpare i lag 2 och 3 springer med klubbens brickor, vilka lagledaren tillhandahåller. OBS: Om någon i lag 1 lämnar återbud måste dennes bricka skickas med till tävlingen!

Buss avgår från Pylonen kl. 06:00 på lördag morgon, beräknad återkomst är ca 20:00. Målet är att bussen ska hinna ner till starten kl. 09:00. OBS: Alla som vill följa med, uttagna löpare och reserver, ska höra av sig till Håkan Blomgren för att vara säker på en plats i bussen!

Första och andra sträckans löpare i alla tre lagen åker tillsammans med Jonas Olsson och Lars Arvidsson ner till Stockholm på fredag kväll. Jonas kontaktar respektive löpare om detta.

=> Stora Tunas Lag 2006

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av