Information om 25-manna

Klubben har anmält 3 lag till året 25 manna som går i Huddinge söder om Stockholm den 7 oktober, se www.25manna.nu. Lagen meddelas måndagen den 2 oktober och kommer att sättas samman av de löpare som anmält intresse, vilka finns angivna i bifogad fil.

Klubben kommer att ha en buss som går ner tidigt på morgonen och hem på kvällen tävlingsdagen; exakta tider meddelas senare. Det kostar inget att åka med bussen. De löpare som springer sträcka 1 och 2 åker ner kvällen innan (boende finns bokat).

Tre 25-mannaträningar kommer att genomföras: 21 och 26 september samt 5 oktober, se mer information under kalendern.

OBS! KOLLA ATT DU ANMÄLD NEDAN OM DU VILL SPRINGA
Intresseanmälda 25manna Uppdaterad 08:02 25/9
Felaktigheter: Meddela hakan.blomgren@triona.se

/Håkan B och Jonas O

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av