Klädbeställning

Nu är det tid att göra klädbeställning inför årets säsong. Inom kort kommer ett beställningsformulär att läggas ut här på hemsidan där ni kan göra era beställningar. Klädutbudet och priserna är i stort sett detsamma som 2005. Priserna som anges i beställningsformuläret är ungefärliga, det kan bli billigare om vi beställer många plagg. En nyhet för i år är att vi kan beställa en klubboverall. Storlekarna på den kan vara lite annorlunda jämfört med träningsdräkten, men Rikard tar med några provexemplar på tisdagsträningarna. Sista beställningsdag är den 23/1!

=> Till Klädbeställningen

(Obs! Klädbeställningen körs på en separat server tills vårt webhotell har förstått att vi vill ha såna tjänster på våran hemsida, det betyder också att om det inte funkar när du prova, försök igen lite senare)

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av