Ultradistansen

På lördag är det årsfest och då består uppvärmningen traditionsenligt av ett ultradistanspass från Sörbostugan.

Det viktigaste först… Anmälan Senast 24/11 till peter@lofas.se Även oanmälda får starta, men vätska och återtransport när du är för trött för att fortsätta kommer reserveras för de som föranmält sig. Så ska du springa… Anmäl dig!

Banan är samma som tidigare år, totalt 28 km lagd av Christer Löfås till premiären. Hur lång tid det tar att springa är till stor del beroende av snödjupet. Deltagarna kommer att assisteras av följebilar ett antal gånger under banan och då serveras vätska med tilltugg, torra kläder (väldigt skönt när allt är genomvått efter två timmar, tag med i påse) och möjligheter till hemtransport vid eventuellt avbrutet lopp.

Om du har supportrar som kan ställa upp som chaufförer med bil förenklar det, så anmäl dina nära som skall heja på dig och sedan hjälpa dig hem.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av