Staffan i gul-svart nästa år!

Idag offentliggjordes Stora Tunas tredje övergång inför säsongen 2006. I samband med klubbträningen under tisdagen hölls en presskonferans där Staffan Eriksson (tidigare Malungs OK) berättade att han från och med årsskiftet kommer att representera Stora Tuna.

Staffan, som har många mycket fina meriter både individuellt och i stafettsammanhang, avgjorde SM-kavlen 2001 för Malungs OKs andralag då man segrade bara metern för IFK Lidingö. Han har även flertalet toppplaceringar i både 10MILA och Jukola med Malungs OK.

Med Staffan i truppen kommer tunas herrar på allvar kunna konkurrera med det bästa svenska lagen under nästa säsong. Redan iår placerade man sig 3a i Sverigeligan (en liga där staffett-resultat under hela säsongen jämförs).

Längre intervju med Staffan kommer senare…

Välkommen Staffan!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av