Österåkersresan

Helgens ungdomsresa till Stockholm var fylld av minnesvärda ögonblick – från det att en fullsatt dubbeldäckare, en minibuss och några bilar i tidiga lördagsmorgonen styrde kosan söderut till hemkomsten i en helt annan buss på söndagskvällen.

Resultatmässigt var ungdomarnas jämnhet imponerande – både vad gäller topp och bredd. Av våra 13 deltagande lag i Österåkerskavlen kom samtliga bland de tio bästa i sina respektive klasser. Resultatmässig topp var dubbelsegern i H14, men ytterligare fyra pallplatser kunde inkasseras.

H20 – 2:a
H16 – 5:a
D16 – 10:a
H14 – 1:a och 2:a
D14 – 4:a och 5:a
H12 – 3:a och 7:a
D12 – 2:a och 7:a
Inskolning – 3:a och 5:a

På söndagens tävling – arrangerad av Turebergs IF på samma ställe som kavlen – fortsatte framgångarna bl.a. med tre segrar: Linnea Malmberg i D10, Emil Svensk i H12 och Anton Sjökvist i H14.

Förutom orienteringen minns vi från resan: busshaveriet, Cosmonova, Vikingar i västerled, väntan på bussen, olycksfågeln Matildas besök på sjukhuset, ny lånebuss, väntan på sovgrejorna, busshaveri igen, lånebuss hem, sångartalangerna på hemresan – och mycket, mycket mer…

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av