Äntligen dags för Tunas höstresa

Helgen 1-2 oktober åker St Tuna IK:s ungdomar på sin årliga höstresa till Stockholm. Förutom Österåkerskavlen på lördagen springer vi Turebergs tävling på söndagen (samma målplats). Resan passar alla som har tävlat i HD10- eller U-klass. För de allra minsta gäller att någon förälder bör följa med på resan. Inbjudan har börjat delas ut denna vecka och anmälan skall ske till respektive ledare senast ons 14/9, se även separat inbjudan här intill. Anmälan till söndagens tävling skall som vanligt göras av var och en via Klubben Online eller till kansliet senast den 20/9, se bif länkar till tävlingarna nedan.

Missa inte att anmäla dig utan ring din ledare redan idag!

inbjudan Österåkerskavlen
Inbjudan Tureberg

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av