Intresseanmälan 25-manna

Den 8/10 avgörs årets 25-manna, och vi satsar på att mönstra så många lag som möjligt! Detta för att dels visa upp vilken fantastisk klubb vi är med avseende både på bredd och elit och dels ge våra medlemmar chansen att springa en av årets roligaste kavlar. På ungdomens tiomila, som nyligen avgjordes, utnämndes Stora Tuna IK till ”världens bästa ungdomsklubb”.

Kanske kan vi på 25-manna visa upp att vi är ”världens bästa klubb”?

Anmälan till tävlingen går ut den 6/9 och vår ambition är att ställa upp med minst tre lag, kanske fyra? Alla behövs för att klara av detta, så anmäl ditt intresse att vara med på denna orienteringsfest till kansliet kansli@sttunaik.nu innan den 31/8. Glöm inte att ange din ålder!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av