Resultat micr-O

Tuna kan inte vara sämre än Halden och svenska landslaget, vi testade också den nya hippa grenen Micr-O to 6/1!

Det hela går i korta drag ut på att först kuta en vanlig sväng OL ca 23 min, sen köra micr-O ca 5 min där det finns massa blindkontroller o inga kodsiffror. Felstämplingar där ger straffrundor, max 5 st, 20 sek på varje. Avslutningen är en vanlig OL-bana igen, ca 7 minuter. Segrartiden blir ca 35 minuter. Mer info på http://orientering.no/arrangement/micro-o.asp.

Resultat

Den som orkar analysera det hela kan väl skriva i gästboken, men ganska klart är det väl att en del letat för länga på en kontroll, det hade lönat sig att bara chansa o sen ta straffslingan. Vid en närmare besiktning av sistakontroller står det nog klart att 42:an var rätta svaret… :)

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av