Kiril Nikolov till Stora Tuna

Kiril Nikolov från Bulgarien har valt att förlägga det kommande årets träning och tävling till Borlänge och Stora Tuna IK.

Kiril har bra meriter från årets VM i Schweiz och placerade sig 12:a i sprintfinalen och 15:e i den klassiska A-finalen. Han har dessutom bra meriter från tidigare års junior-VM. Det stora målet för 2004 är naturligtvis VM i Västerås vilket också är en av orsakerna att han valt att förlägga det närmsta året i Borlänge.

Han är 21 år i år och är utbildad på National Sport Academy i Sophia med en inriktning på teori och metodik för orienteringsträning. I sin utbildning har han även kartritning och har goda kunskaper i OCAD.

Kiril kommer till Borlänge den 15 december och kommer att bidra till att höja nivån på träningarna ytterligare samtidigt som vi tror att han kommer att ha bra förutsättningar att bli ett bra tillskott till löpartruppen.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av