Mycket bra insatser på WM

Idag avgjordes World Meeting i Karsbo utanför Norberg. Stora delar av världseliten var samlad för att prova terrängen inför VM nästa år.

Emma Engstrand fick till ett mycket bra lopp i Damelitklassen där hon var i ledningen vid den sista radiokontrollen men tappade lite mot Gunilla Svärd mot mål och slutade tvåa.

I damernas E2 klass sprang Catta Öberg glädjande mycket bra och visar att hon äntligen är tillbaka efter några skadedrabbade år, en tredjeplats för Catta i mycket hård konkurrens ser bra ut inför framtiden!

Och i herrarnas E2 klass visade Nisse att gammal är äldst. 4a i stenhård konkurrenns endast slagen av SM-segraren för några helgen sedan Johan Ivarsson, Mats Troeng och finske B-landslagslöparen Toni Louisola.

Härligt!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av