Värdfamilj åt Indre från Litauen som älskar orient

I augusti kommer Indre 16 år från Litauen för att under ett läsår bo i en svensk värdfamilj, gå på gymnasiet och lära sig svenska. Indres stora intresse är att orientera och hela hennes familj har hållit på med det i flera år. Hon tycker också om att spela piano och flöjt. Indre är en snäll, glad, positiv och nyfiken person med mycket humor och säger att hon hoppas lära känna många nya vänner i Sverige och kommer inte att vara rädd för att prova allt som är nytt här.

Att vara värdfamilj är ett unikt sätt att lära sig om en annan kultur och samtidigt få perspektiv på sin egen. Läs mer på www.yfu.a.se

Skulle din familj vara värdfamilj åt Indre eller vet du någon annan som kan vara intresserad?
Kontakta Youth For Understanding på 08-650 50 25
eller elin.wallberg@yfu.a.se

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av