Stolpe Ut i Lång-SM

I helgen avgjordes Lång-SM arrangerat av skånska FK Göingarna. Det såg mycket bra ut ur tuna-synvinkel efter lördagens inledande prolog då både Henrik Löfås (H20) och Emma Engstrand (D21) skulle starta i slagläge i jaktstarten.

Henrik bitvis mycket bra och sprang imål som fyra. Glädjen blev dock kort efter att det visat sig att han saknade en stämpel vid en kontroll. Illa!

Även Emma skötte sig mycket bra i skogen, så bra att hon på de avslutande kilometrarna sprang ifrån 4 av sina landslagskollegor med en halvminut, men en mycket försmädlig miss på näst sista kontrollen kostade henne segern och nu fick hon istället nöja sig med en femte plats.

=> Lång-SM

Resultatservice
Resultatservicen är nu igång igen efter ett längre uppehåll och dessutom anpassning till OLA-systemet. Jag/Vi hoppas att vi skall kunna få med alla resultat iår, saknar du nåt, hör av dig till webteam.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av