Emma visade musklerna i Danmark – Tiomila läger

Emma fortsätter att imponera på vårsäsongen efter en femte plats i lördagens klassiska distans under Spring Cup i Danmark med hela världseliten på plats.
Trots några missar var hon bara två minuter efter förra årets oslagbara Simone Luder.

Idag visade hon dessutom att kavletakterna sitter i genom att vara först in på förstasträckan i damkaveln och kunde därmed inkassera 1000 DKR. Bra jobbat!

===
Herrtruppen och stora delar av damtruppen befann sig annars i Arbogatrakten denna helg för att prova på tiomilaterrängen. Helgen inleddes med Svartnatta, tvåmanna nattbudkavle i Vingåker, där Jonas Olsson och Peter Löfås slutade 12a i mycket hård konkurrens och Susanna Mårtensson och Pia Birkebaek blev tillslut 6a i damklassen. Detta betyder att Tunas Herrar avancerade till en 18e plats i Sverigeligan

Under lördagen sprang två längre träningspass samt ett micro-ol-lägermästerskap vilket Tobias Svendenbäck (eller jonas olsson) gick segrande ur lite beroende på hur man räknar.

På söndagen testade tunas herrar på terrängen inför nästa års tiomila i norrköping med ett deltagande på Kolmårdskavlen. Många trötta ben efter helgen gjorde att det var lite upp och ner resultatmässigt.

Sammanfattningsvis: En härlig helg med kanonfin stämning, god mat och bra boende. Det ser kanonbra ut inför 10Mila om en måndag!

Nästa helg avgörs Lång-SM i Skåne samt att Tunas herrar möter OK Roslagen i Sverigecupen.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av