Fina insatser i Sura-Skogen!

Damerna, som innan 10-MILA haussats, lyckades ej hålla hela vägen. Efter två sträckor låg man med väldigt bra med sedan tappade man något på sträcka 3 och 4 och Emma kunde föra laget till en 13:e plats.

Herrlaget däremot klarade sin målsättning, och nästan mer därtill. Kanoninsatser av killarna på nattsträckorna bäddade för fint drag när det blev ljust. Laget fortsatte springa bra även på dagen och sprang imål som 20:e lag, dock var en bättre placering klart inom räckhåll då Peter missade i ett grönområde några 100 meter före mål och en 3-manna klunga passerade honom.

Tyvärr havererade EMITs resultatsystem helt och hållet så att några slutgiltiga resultat finns ej i dagsläget och kanske inte förrän om några dagar.

Hur som helst visade ”de gula” framfötterna nere i Sura till glädje för alla därnere och här hemma. Tack för alla hälsningar via speakern förresten!

=> 10-MILA
=> Senaste nytt, alternativet.nu

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av