Stora Tuna IK och sponsorerna firade Emma

Emma Engstrand som de kommande två åren studerar i Göteborg var i helgen ”hemma” i Borlänge.
Klubben och sponsorer passade i samband med besöket på att uppvakta Emma för alla hennes framgångar under året.

Emma har under året blivit SM-drottning genom tre guld (klassisk, natt och långdistans), dessutom medverkade Emma till att Stora Tunas damer tog silver i stafett. Internationellt har Emma bl a vunnit sista deltävlingen i Park World Tour och genom det blev hon femma i sammandraget. Säsongen avslutades med ”för-VM” i Schweiz där det blev seger i sprint och den avslutande stafetten och en tredje plats i den klassiska tävlingen för Emma.

60 klubbmedlemmar medverkade i uppvaktningen där 20 av klubbens ungdomar gav Emma med varsin ros. Ordförande Håkan Rystedt uppvaktade även han med blommor och present. Sponsorerna uppvaktade genom Lars-Erik Håkansson Tunabyggen AB, Håkan Blomgren Triona AB och Ola Granth från Walkstool.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av