Tunaungdomarna tog hem vandringspriset

I helgen avgjordes den tredje och sista klubbmatchen mot Hagabys ungdomar, i det nuvarande uppsatta vandringspriset. Inför årets match ledde Hagaby med några poäng och de hade dessutom fördelen med hemmaplan, vilket hittills varit mycket fördelaktigt. Årets match blev mycket jämn men vid en sammanräkningen visade det sig att Tuna dels vann årets match och dels vann sammanlagt med 5 poäng (287 mot 282)!

Klubbmatchen avslutades under söndagen med en stafett i orientering – skytte, där skyttet bestod i skjuta ner plåtburkar med slangbella. Lagen var då mixade mellan Hagaby och Tuna och Gustav Eriksson var med i det vinnande laget.

Nästa år får vi sätta upp ett nytt vandringspris och kanske får vi dessutom med ytterligare en klubb då!

Bild 1 Bild 2

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av