Vill du bli medlem i Stora Tuna? Välkommen!

Du som är intresserad av orientering är välkommen att bli medlem i Stora Tuna OK. Du kan läsa mer om verksamheten på vår webbplats storatuna.nu och om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Mari-Louise Lundgren, ordförande (070-676 55 25) eller Leif Åkerblom, ansvarig medlemregister, tunaleif(at)gmail.com.

Om du tävlar och får startavgiften betald av Stora Tuna OK, bör du använda Stora Tuna OK:s kläder och vi vill att du hjälper till i klubbarbetet bl a genom att ingå i någon av våra resursgrupper.

Medlemsavgift i Stora Tuna OK 2017

För 2017 gäller följande Medlemskapsnivåer:
Medlemskap Bas
Vuxen Bas (200 kr) – stödmedlemskap för dig som inte tävlar, gäller även för dem som tränar med oss men tävlar för en annan klubb.
Ungdom Bas (100 kr) t.o.m. 16 år – stödmedlemskap för dig som inte deltar i våra ungdomsgrupper eller tävlar.
OBS – För att vara med i Eventor och kunna anmäla sig till tävlingar krävs lägst Medlemskap Aktiv!

Medlemskap Aktiv
Aktiv Vuxen (400 kr) – högst 3 tävlingar som klubben betalar ingår i detta medlemskap.
Aktiv Ungdom (300 kr) t.o.m. 16 år – för dig som deltar i vår ungdomsverksamhet, högst 3 tävlingar som klubben betalar ingår i detta medlemskap.

Medlemskap Tävling
Tävling Vuxen (900 kr) fr.o.m. 17 år – obegränsat antal tävlingar ingår i detta medlemskap. Tävling Ungdom (600 kr) t.o.m. 16 år – obegränsat antal tävlingar ingår i detta medlemskap.

Medlemskap Keps
Silver Keps (2200 kr), Alla tävlingar och träningar ingår, träningstips kan erbjudas (2000 kr kan användas mot friskvårdsbidrag som arbetsgivaren oftast står för).
Guld Keps (3200 kr), Alla tävlingar och träningar ingår, träningstips m.m. kan erbjudas (3000 kr kan användas mot friskvårdsbidrag som arbetsgivaren oftast står för).

För alla medlemsformer gäller att Ej start och extra avgift vid efteranmälan återbetalas av medlemmen (i regel efter fakturering i slutet av året). Anmälningsavgifter till O-Ringen och utlandstävlingar betalas alltid av medlemmen själv.

Om betalning

Efter att du har lagts in som medlem i Stora Tuna OKs medlemsregister kommer en faktura skapas och skickas till dig. Du kan betala fakturan till Stora Tunas Bankgiro nummer 882-2736 eller via Swish till 123-0518183 (Stora Tuna OK). Vid betalning måste du ange fakturanummer som betalnings-referens.