Swedish League medel

Under söndagen avslutades den tuffa helgen för elitlöparna nere i Skåne med en medeldistans.

Emil Svensk (3:a) , Viktor Svensk (2:a) och Henrik Johannesson (2:a) var de tre främsta resultatmässigt denna dag. Detta i konkurrens med världseliten inom respektive ålderklass. Otroligt imponerande resultat!

Emil Svensk Foto: Lotta Brundin

Emil gjorde ett lopp med för mycket bommad tid enligt han själv men han var ändå bara 33 sekunder från seger så det var definitivt ett klart godkänt lopp! Segrare blev Jonas Leandersson, Södertälje Nykvarn Orientering.  Sträcktider H21.

Viktor Svensk följde upp med en andraplats på medeldistans, slagen med 18 sekunder av Växjö OK´s Gustav Runefors. Viktor inledde något tveksamt och gjorde sedan en större bom på en flack sänka i ett ljusgrönt skogsparti. Men därefter så fungerade tekniken återigen och han gick som ett spjut på slutet samtidigt som Runefors tappade tid på ett riktningsfel.

Viktor Svensk under lördagens långdistans. Foto: Lars Gustafsson

Henrik Johannesson gjorde ett mycket bra lopp på den tekniska H20-banan. Isak Von Krusenstierna hade en liten ledning under den största delen av banan men Henrik var mycket nära hela tiden och i mål skiljde det endast 6 sekunder.
Sträcktider H20

Resultat alla Stora Tuna Löpare

Livelox H21E gps uppspelning

 

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av